mama papa dan mia

nur hannah damia
mama n papa mia
mia dalam tummy mama time ni 5bulan..

sekejap jerk masa berlalu dulu bercinta,bertunang,pastu berkahwin sekarang dah ada baby nur hannah damia puteri kesayangan mama n papa..muahx mama dan papa sayang kamu..damia lahir kul 11.32 pagi..sama dengan mama masa kecik dulu..hehe

mama sakit perut kul 11.45 malam keluar air ketuban..macam air terjun punyalah banyak..basah kereta jiran kita mak su..hehe mintak maaf yer mak su emegency,..hehe tengah syok layan tv masa tu..hehe

pergi jerk hkl ramai jugak oarang yang nak bersalin masa tu..mama dah bukak 2cm..sebab terlalu berdebar2 bp mama naik..saya ni penakot tengok jerk mesin bp terus berdebar2..hehe sampai sekarang...

21 comments:

  1. Tahniah..
    comel baby seindah namanye..
    Selamat Berpantang..Take care..^_^

    ReplyDelete
  2. Comel Mia... semoga membesar sebagai anak yang cerdik, taat kepada agama dan ibubapa. :)

    ReplyDelete
  3. salam totie...comelnya mia...geram akak tgk, cubit sikit blh? hihihihihi

    ReplyDelete
  4. lily:tq hehe hari2 saya cubit pipi dia geram..makin lama makin temban..hehe

    ReplyDelete
  5. kak cik:terima kasih kak..kata2 yang berharga tu...amin...

    ReplyDelete
  6. ara a.k.a cik titi:hehe mia tak sabar nak kelik doh ni mung kena mengasuh ar dengan cik su tini..hehhe

    ReplyDelete
  7. tahniah, almat berpantang yer. me tumpang hepi :)

    ReplyDelete
  8. liza:meh ar kak cubit saya hari2 cubit geram pipi makin temban..hehe

    ReplyDelete
  9. eb:tq...tang pantang tu tak sabar nak habiskan cepat2..hehe

    ReplyDelete
  10. cutenya mia..
    happy parenting, dear!!!

    ReplyDelete
  11. iizla:tq seronok jadi ibu ni...tambah lagi time nak menyusu mia..

    ReplyDelete
  12. cute nyer Mia...MIfz nak berkenalan boleh...hehe

    ReplyDelete
  13. papa mifz:bole..silakan..salam kenal...

    ReplyDelete
  14. umialya:tq anak awk pun cumel jugak..

    ReplyDelete
  15. one happy family...tq singgah blog sy, dah follow blog u, follow i balik k :)

    tq

    ReplyDelete
  16. cik farizam;tq..ok nanti saya follow..i follow..

    ReplyDelete
  17. comey mia... rambut tegak... seronok ada baby... nanti totie mesti tak nak renggang dgn baby walaupun sesaat...

    ReplyDelete
  18. cumelnye mia.. oh mama mia pun ada.. hugs and kisses to mia :) - saya ada two boys and 2 nephews.. tak merasa lg any baby girls..

    ReplyDelete
  19. Bahagia kan ada baby dlm pewot.

    ReplyDelete