baju kurung damia

 damia dengan baju 6bulan..hehe
 masa cukur jambul aira...
mia mbah and mama zila...

hari ni nak cerita,...kami plan nak pi kenduri kawin...ingat nak pakaikan damia dengan baju kurung dia masa umur mia 10 bulan dulu...masa nak sarung papa dan mama gelak besar sebab baju kurung mia masa 10 bulan dulu dah senteng dengan mia...hehe

minggu depan cousin papa nak kawin...so mbah jahitkan baju kurung baru untuk damia...hehe tak sabar nak tengok damia pakai baju kurung tu...kalau besar boleh pakai sampai raya ni..hehe jimat sikit...tp baju untuk raya pertama tetap beli...hehe

dah lama saya tak update blog....nampaknya misi saya nak bagi blog tak bersawang akhirnya bersawang jugak...hehe di sebabkan saya terlalu busy dengan tuntutan kerja,,..huhu minggu depan busy dengan kenduri kawin...dan balik perak...huhuhu

3 comments:

  1. Assallamualaikum Totey@Tomey

    Asal dari mana ye? Sbb sis tgk Toty guna perkataan "senteng" kat tulisan tu. Tak semua org tau maksud senteng tu tau.. Dulu pernah sis sebut perkataan tu tp org tak faham maksudnya dah singkat..

    ReplyDelete
    Replies
    1. walaikumusalam,
      saya orang kelantan...mak mertua saya kata baju mia dah senteng..hehe tp kalau kelantan dah singkat,...

      Delete
  2. besar dah damia....cepat masa berlalu rasa.dulu2 BW damia dlm perut mummy dia lagi...:)

    ReplyDelete