mia beraya

 kami bertiga
 mia kenyit mata
mia pakai rantai mbah..

selamat hari raya semua kawan2 blog..kawan2 sekolah..dan kawan2 opis..rindu betul kat blog saya..sejak dua menjak ni busy..tmbah lagi mia makin membesar dan makin lasak..hari ni saya publish pic mia beraya..hehe

tahun ni seronok betul beraya dengan nur hannah damia..tahun lepas mia dalam perut mama..hehe mia seronok beraya tahun ni kami tak dapat beraya di bachok..tp insyallah raya haji ni raya kat kelantan yahoo...jumpa tok mama..

sempena hari raya ni saya nak mintak maaf dengan semua kawan2 kerana lambat balas komen..insyaallah jika ada masa terluang saya akan update blog saya..hehe apa pun mintak maaf banyak2 dengan kawan2 yer...



20 comments:

  1. selamat hari raya totie... jua untuk si comey mia... comey pakai baju kurung...

    p.s ada anak pompuan seronok time bila pakai baju krung sama design kan kan

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu kak..hehe bole sedondon dengan anak..hehe tahun depan harap2 mia dah pandai berjalan..hehe

      Delete
  2. salam aidil fitri buat Totie n famili ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih..selamat hari raya juga..

      Delete
  3. Selamat Hari Raya dik...maaf zahir dan batin...Comel Mia pakai baju raya....

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih kak mp lama benar saya tak online..hehe time damia tido curi masa buka blog kejap..

      Delete
  4. salam aidilfitri mama mia..=)
    tomeinya mia..gewaaammm!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe tq..sekarang ni makin aktif..agaknya dah nak berjalan..hehe

      Delete
  5. selamat hari raya

    anak tu comel sngt

    ReplyDelete
  6. slmt hari raya aidilfitri...maaf zahir batin....cepat je mia dah besarkan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe mia dah besar mak mia ni pun makin chubby..hehe selamat hari raya aishah..

      Delete
  7. alolo comeinya mia berbaju kurung..Selamat hari raya juga buat mama mia sekeluarga..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. selamat hari raya juga untuk puan kutu..first time mia pakai baju kurung..hehe

      Delete
  8. comelnya mia pakai baju kurung bunga-bunga...rantai cam mami jarum dh ni..hihi

    ReplyDelete
  9. alahai comeynya mia pakai baju kurung...acik x da duit raya nak bagi mia la..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak apa acik puji baju pun dah cukup..hehe

      Delete