blueberry cheese tart

 blueberry cheese tart
 yummy
teringin nak makan

dalam hujan lebat ni teringin nya nak makan tart..tp yang ada cheese punya..bulan depan mia dah boleh makan...boleh ker mia makan cheese tak sakit perut ker...nasib baik kat bawah flat ni ada kedai bakery..hehe

jap lagi nak bawak mia beli tart..hari ni teringin nak masak sambal bilis petai harap2 menjadi ler plan saya ni sebenarnya semalam lagi nak masak..tp di sebabkan mia terlalu lasak dan tak bole berenggang dengan saya terpaksalah batalkan niat..

ingat besday mia bulan 12 ni nak tempah tart ar dengan azza..hehe berangan jerk mama mia ni..nak masak sendiri tak boleh..satu oven tak ada..no.2 lak mia tak umur 1tahun lagi..hehe yer yer all jerk alasan saya ni..hehe

24 comments:

  1. fav sy ni!

    sanggup g smpi ke subang jaya semata2 nk beli cheese tart ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. wah mesti tart sedap kan kat sana..

      Delete
  2. buat la uols senang jer
    boley letak apa yg uols suka ataih tart tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. oooo nak kena belajar buat tart dengan ayu ni..

      Delete
  3. sama la..teringin sgt...huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe nasib baik ada jual..tapi paling suka tart kat king..sedap..

      Delete
  4. kalau dah teringin tu....dapatkan jugak...nanti kalau xteringin,depan mata pn xheran...huhuu

    ReplyDelete
  5. Replies
    1. saya pun terliur walaupun hanya gambar..

      Delete
  6. Alamak teringin la pulak malam2 gini, hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau malam dapat makan 2biji pun sedap..

      Delete
  7. Cheese tart... emmmm sedapnya.. :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. minta maaf intan baru reply mesej..dah lama akak tak bukak blog..rindunya kawan2..kalau ada rezeki kita makan sama2...

      Delete
  8. lapar jugak cheese tart memalam neh..

    mana mau cari..ehhehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe kalau ada yang delivery mcm mcd kan best...hehe

      Delete
  9. salam kenal. tengok cistat yg menawan kalbu... cni nk makan kena buat sendiri le jawabnye... ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. saya tak pandai lagi buat cistat..hehe insyaallah kalau ada rezeki nak beli oven..hehe kalau dapat hadiah pun best jugak..

      Delete