mia 5 bulan

 mia dan cap baru
 dah 5bulan anak mama
sayang dia..

lama betul saya tak berblog..sekarang saya busy sangat dengan puteri sulung saya..hari ni saya bangun kul 5 pagi..lepas susukan damia saya plan nak update blog saya rindu kat kawan2 semua..sorry lama betul saya tak berblog..

syukur sangat kepada Allah..damia dah 5 bulan rasa sekejap jerk masa berlalu dulu masa dalam perut selalu pk bila mia nak keluar sekarang bila dah keluar kehidupan kami sekeluarga bertambah ceria..tambah lagi dengan aksi2 mia yang buat saya dan hubby asyik tergelak jerk..hehe

seronok sangat jadi seorang ibu walaupun mia sekarang semakin lasak..bulan depan damia dah start makan..sekarang kalau tengok saya dan en.hubby makan sure meleleh air liur damia..cian pulak tengok mia nampak sangat dia nak makan..hehe

29 comments:

  1. sekejap aje dah 5 bulan ya totie...comel damia ni...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq yus..rasa sekejap pulak masa berlalu bulan depan dah 6 bulan..

      Delete
  2. comel nyer dia... nk geget boleh? hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. saya dengan en.hubby suka gigit pipi dia..hehe

      Delete
  3. dh start mkn psti makin tmbam kan ;D

    ReplyDelete
    Replies
    1. bulan depan mia makan..tengah fikir nak beli nestum jenis apa..

      Delete
  4. Replies
    1. tq kak zefa..anak2 akak pun cumel2..

      Delete
  5. ~ comelnya Damia..geram tgk baby nii ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq yana..saya hari2 cium pipi geram..hehe

      Delete
  6. Amboi comelnyaaaa! Nasib baik mama Mia update, dapat gak acik Dinas tengok gambar Mia ni haa :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe maaf kak dinas..sekarang ni busy bebonar..hari ni baru dapat reply mesej kak dinas..nanti saya update bila ada masa2 free..

      Delete
  7. comelnya Mia......gerammm tengok...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq kak mp bulan depan makin gebu kot sbb dah start makan..hehe

      Delete
  8. aloh dah besar budak mia ni....penghibur ibu ayah...hehee pasni dah makan, tak la leleh air dah nengok..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe dah makan nanti senang sikit nak bawak mia pi jalan2 kalau dah boleh jalan lagi senang..tp mamanya kena berlari ar kejar damia..hehe

      Delete
  9. Nice blog :)lucunya :)
    salam kenal sobat :)
    di tunggu kunjungan balik.nya ya !terimakasih ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq..blog saya ni simple sebenarnya..terima kasih kerana memberikan komen positif..

      Delete