mama and mia

 mia main mainan
 mia jalan2 dengan mama
mia dlm tummy mama

seronok sebenarnya ada anak ni...mcm2 aktiviti yang bole kita buat dengan dia..kecuali anak tido..hehe kita buat aktiviti sendiri...tengok pic masa mengandung dulu..hehe teringat kenangan masa bawak perut dulu..hehe

masa nak lahirkan mia mcm2 dugaan kena admit ward coz darah tinggi..yang peliknya mia ni nak mama duk hospital kot time tu..kalau kat rumah darah naik..bila duk hospital darah turun..huhu pelik tu...agaknya pembawakan budak..hehe

masa mengandung dulu ramai kata perut saya besar sampai doktor anggarkan berat mia 4kg..huhu beratkan..sekali bila keluar 3.3kg..hehe betul tekaan doktor pelatih...tekaan doktor pakar salah..haha sapa lagi terer????

6 comments:

  1. wak pon sayang anak wak jugakk. ehheeeE

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul wak ibubapa mana yang tak sayang anak kan???

      Delete
    2. tapi ada kann.. kannns .. ehheeEe

      Delete
    3. ada tp tu yang tak ada perasaan wak..

      Delete
  2. Hi awak..salam kenal..alang2 dh jenguk, kite follow la skali..hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq follow blog saya..sbnrnya saya suka bc blog falsya...

      Delete