picture mia..

 mia kat kenduri azza
 mia masa ni 4 bulan
mia n papa

assalamualaikum kawan2 hari ni sajer jerk nak tepet pic damia..hehe tak tahu nak tulis apa kat blog so tengok pic damia yang rasa2 tak ada lagi dalam blog..hehe saya terus masukan..huhu lagipun hari ni papa mia main bola tinggal mama dengan mia jerk..huhu

so layan jerklah pic damia..hehe n i pic lama mia masa ni mia 4bulan..hehe...rasa sedih pulak sbb esok dah hari isnin kejap jerk dapat layan damia..kalau dapat cuti seminggu kan best,,tak bestnya kerja..mama nak jaga mia...

perkambangan terbaru mia...mia belum tumbuh gigi...tp dah suka panjat..huhu pastu paling kelakar mia dah pandai tepuk tangan...terharu tengok mia dah makin cerdik...rambut mia pun tak lebat..hehe mia ni jenis rambut halus...

15 comments:

  1. comell, suka tgk dan main dgn bb sebaya Mia ni he he

    ReplyDelete
    Replies
    1. mak saya kata baby time ni best main..bila dah besar tak boleh main dah..hehe

      Delete
  2. leka kalau melayan budak besar Mia ni...

    ReplyDelete
    Replies
    1. sekarang ni mia suka try mcm2 aksi....

      Delete
  3. Replies
    1. betul tu..ada jerk ideal..bila nak cerita hal sendiri..tiba2 saya jadi tercari2..hehe

      Delete
  4. dah beso mia.. kejap je rasanyakan.. comelnyerr..

    ReplyDelete
    Replies
    1. comelnya Mia....dah besar, kejap jer masa berlalu...

      Delete
    2. yanti:rasa sekejap jerk masa..moga mia jadi anak yang solehah...

      Delete
  5. kak mp:mia sekrang dah 10 bulan..lagi 2 bulan nak setahun...rasa tak caya...

    ReplyDelete
  6. wak pon sayang anak wak jugakkk.. ehhhEee

    ReplyDelete