love sunday

 mia and bola..malam ni mia nak tengok bola..huhu
asal mama pi dapur jerk cepat2 dia nak pi kat netbook
sedapnya menikmati popia basah...jom.....

hari ahad dan sabtu adalah family day untuk mama, mia dan papa sbb  hari minggu lah mama dapat main dengan mia puas...tp kalau kawan saya mimi..family day dia meraih..sbb family dia ramai...tiap kali raya family dia mesti buat family day..best kan....

hari minggu teman damia main2..haha dengan saya sekali dah jadi  kanak2 ribena..haha tp bila malam menjelma..mama mia terus rasa sedih..sebab esok dah nak kerja...tak sukanya...tp apakan daya demi mencari rezeki...

21.12.2012 genaplah mia setahun..tak sabar nak tunggu hari tu....papa kata nak beli hadiah kat mia...hehe mamanya nak jugak..haha malam ni kami sekeluarga nak tengok bola malaysia lawan thailand..harap2 harimau malaya mengaum dengan hebatnya...go go gol bola banyak2 yerkkk....

6 comments:

  1. Mamanya mmg layak dpt hadiah jugak, sbb dah mengandung & melahirkan zuriat tercinta. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq Allah anugerah terindah buat mama and papa

      Delete
  2. eh besday mia sama dgn auntie la...jom mia kita celebrate sama2 k.hehehehe......

    ReplyDelete
    Replies
    1. wah tak sangka sama dengan besday wanie..lepas ni senang mama mia nak ingat besday wanie..hehe

      Delete
  3. cepat je terasa dh setahun kan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg tak sedar..begitu cepat masa berlalu

      Delete