pantai nan indah

 pantai yang indah..
 indahnya ciptaan Allah
nak cuti2 huhu

selamat pagi kawan2...hari ni saya tertarik nak tulis pasal pantai disebabkan rindu sangat kat kg saya...sekarang ni penat sangat kerja...kerja kat opis banyak..teringin nak cuti pi pantai...mandi pantai nyamannya...

tapi alhamdulilah since ada pekerja baru ni kerja2 menjadi semakin lancar..plannya tahun ni nak cuti panjang kat kg..nak ambik cuti then nak rest puas2..bawak mia main air kat pantai...mesti best...bak kata kawan saya kerja sampai bila2 pun tak akan habis..so kena take rest...

pantai kat kg saya tak secantik kat pic yang saya ambik ni..hehe pantai ni terapi saya nak tenangkan diri dari sibuk dengan kerja...huhu bila dapat merasa an gin pantai bestnya boleh hilang segala stress yang dipikul...indahnya ciptaan Allah...

14 comments:

  1. bercuti ke pantai...best tu.terapi semulajadi dengan alam.

    ReplyDelete
  2. our next trip plan nak camping kat beach pulak :-)

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. jom singgah ke kampung saya..belakang rumah saya terus ada pantai...

      Delete
  4. cantiknya pantai kan, memang terapi minda yg bagus bila berada dipantai ni he he

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg terapi minda..tambah lagi bile strees dengan kerja kat opis...

      Delete
  5. akak pun suka pantai...tapi dah lama tak ke sana...

    ReplyDelete
    Replies
    1. jom lah jale kat rumah saya...kat bachok...

      Delete
  6. mesti cantik kalo sunset kat pantai kg akak tuuu kann.. eHHHekks

    ReplyDelete
    Replies
    1. wah saya jarang pi teropong sunset..hehe

      Delete
  7. nik pun suka pantai. teringin nak pi bercuti kat pantai lagi :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kelik bachok ni..buleh mandi pantai..hehe ni bila nak kelik kelate???

      Delete