master chef malaysia-penyingkiran

master chef malaysia
deena tersingkir semalam
menonton dengan en.hubby kat rumah..

semalam tengok master chef malaysia tengok dina terkeluar..sedih sangat sbb dina ni kira terer jugak sbb dia pernah dapat pin kebal..hari ni pulak kali kedua amita lawan master chef..harap2 amita berjaya mendapat pin kebal..

program ni seronok sangat saya suka memasak tp kalau nak masuk master chef ni masakan kena kreatif dan mesti tahu berjenis2 masakan..baru senang nak menjalani cabaran2 yang seterusnya...

nasib baik kat rumah ada astro pvr dapat rakam..masa kat hospital hari tu tak dapat tengok..jadi en.hubby rakamkan untuk saya..so lepas keluar dari hospital dapat jugaklah tengok master chef ni..hehe

45 comments:

  1. mmg nurul tak pernah miss lagi nengok ngan hubby=)kesian kan dina=(

    ReplyDelete
  2. tulah deena kira terer gak kan..agak sedih bila dia terkeluar kan..

    ReplyDelete
  3. ai pun suka tgk...
    masak ni kena ada skill n keratif jugak khen...2 kali jer tgk kat utube

    ReplyDelete
  4. alamak dina dh kuar..semalam xsmpt tgk..sedihnyaa..pe2pun tgk nasib Dr.Ezani pulak..moga2 jd juara :P

    ReplyDelete
  5. sy dgr je tp x penah tgk pon MC ni...

    ReplyDelete
  6. wan nurul:mmg kecian sangat..saya minat jugak dina..

    ReplyDelete
  7. huda:kalau bole saya nak tengok dina sampai peringkat akhir tp sayang semlm dina tersingkir..

    ReplyDelete
  8. lady ayu:bestkan master chef malaysia..sampai saya berangan nak masuk master chef..

    ReplyDelete
  9. yana:aar dina dah terkeluar semlm sedih sangat...tp setiap pertandingan pasti ada yang menang atau kalah..

    ReplyDelete
  10. Salam Totie, semoga sihat walafiat ya.Adat pertandingan, mesti ada yang menang ada yang kalah

    ReplyDelete
  11. xtengok pun....xde astro..hehee.tp dgr2 mmg menarik tertarik rancangan ni....

    ReplyDelete
  12. anak2 akak mmng minat ngan deena...sedih bila deena keluar...

    ReplyDelete
  13. suka tengok rancangan master chef..tapi macam kurang menyengat..

    ReplyDelete
  14. po amai2:betul jugak rezeki dina setakat ini sahaja..harap dia cuba lagi..

    ReplyDelete
  15. khairin:master chef ni best..tp bergantung pada yang minat menontonnya..sekarang pun dah tak ramai yang tinggal..

    ReplyDelete
  16. ixora:wasalam betul jugak adat pertandingan pasti ada yang menang dengan yang kalah..

    ReplyDelete
  17. eb:entah tetiba jadi ketagih lak..hehehe

    ReplyDelete
  18. cik aisha;hehe saya wajib tonton..tp masa kat hospital hari tu jerk tak dapat tengok..

    ReplyDelete
  19. kak limah:tak apa kat bole tengok kat you tube..

    ReplyDelete
  20. kak mp:samalah dengan saya kak tp rezeki dina takat ni jerk..harap dina cuba lagi,..

    ReplyDelete
  21. alinac:belum cuba belum tahu cuba yong try..

    ReplyDelete
  22. rahel:agak2 dalam master chef tu rahel rasa sapa yang ada potensi??

    ReplyDelete
  23. Owwh dina dah tersingkir yer.. tak sempat laa nak tengok semalam.. :)

    ReplyDelete
  24. Wah layan habis tuu...

    BTW dah follow here..
    Hope hit me back.. Thanks....:)

    ReplyDelete
  25. rinna:dina tersingkir 2hari lepas..semlm amita lawan master chef amita menang dapat pin kebal..

    ReplyDelete
  26. papa puss:hehe tu jerk program yang menarik hati saya selain tentang dhia..hehe

    ReplyDelete
  27. Yeke.. punya banyak citer itu je yg menarik hati erk.. wah senang sgt tu ;)


    Saya juga jual arnab tu,. kalau ada kwan2 cari hbgi saya thanks..;)

    ReplyDelete
  28. tak boleh tengok rancangan masak masak makan makan..nanti droolingg..lepas tu mula la merengek ngan asben nak makan itu ini..hehehe..

    ReplyDelete
  29. Ayu pun suka tengok masterchef nie.
    cuma lately nie je banyak termiss sbb operasio pindah rumah nie..nie pun umah lum masuk lagi astro..so kalu nak tgk, lepak umah Ibu je..nasib dekat..
    salam kenal!!!

    ReplyDelete
  30. papa puss:wah kiranya buat bisnes arnab sekali ar ni bagus..

    ReplyDelete
  31. rai:samalah dengan saya cepat teringin..hehe tambah lagi masakan tu sedap..hehe

    ReplyDelete
  32. mummy-ayu:salam kenal juga..tak apa nasib baik dapat tengok kat rumah mak..hehe

    ReplyDelete
  33. wak pon sukak tengok astro movie jugakkk..,, eeeeE wak dh datang niiii nk komen komennnnn..........

    ReplyDelete
  34. dulu masa master chef masih ramai peserta, malas nak tengok tapi sekarang tinggal 10 org rasa seronok lak..

    ReplyDelete
  35. alooo
    die tekua ke
    huhuhuhu
    lame dh misss ni bizi benooo
    hehehe
    bru smp sini
    maaf ye kak!

    ReplyDelete
  36. cik aisha:hehe sekarang sejak bersalin busy dengan baby tak sempat tengok master chef..

    ReplyDelete
  37. sudip vs senduk:sekarang sejak bersalin saya dah tak sempat nak layan master chef..

    ReplyDelete
  38. mimi:akak pun tak sempat nak reply mesej mimi..almaklumlah busy dengan baby sekarang..

    ReplyDelete