gemersik kalbu..minggu akhir

suffian dan rihana
hero dan heroin
novel gemersik kalbu

sekarang saya dan tok mama melayan cerita gemersik kalbu..cerita ni best jugak..paling saya suka lagu yang aqashah nyanyi tu..best sangat lagu tu ditujukan untuk orang yang disayangi....buat masa sekarang lagu tu untuk mia..hehe

tak sabar nak tengok episod akhir...hari ni...disebabkan saya tak baca novelnya jadi saya tak tahu jalan ceritanya..yang dah baca novel ni mesti lagi teruja nak tengok episod akhir hari ni...apa kesudahan rumahtangga sufian dan rihana....

malam ni tak layan kot cerita nada cinta sebab cerita tu kat astro ada ulangan bole tengok pagi jumaat..hehe bestnya harap episod akhirnya happy ending...teringat pulak episod akhir tentang dhia sedih sangat...

18 comments:

  1. Demam GK betulkan.. sama ler kita..akak pun jadi suka plak tgk citer nie.. dah beli pun novel tapi lum baca. lagi.. tunggu abis citer nie dulu.. :)

    ReplyDelete
  2. Akak tak tengok siri ni tapi teringin jugak nak baca novelnya. Bila free nanti nak pi cari, itupun kalau masih ada lagi di kedai buku :)

    ReplyDelete
  3. akak tak pernah tengok citer ni....ktnggalan betul...

    ReplyDelete
  4. rinna:hehe tengah melayan ni..teruja sekali nak beli novel dia...

    ReplyDelete
  5. dinas aldi:saya pun sebenarnya pernah nampak novel ni kat popular..tp sayang masa tu tak terdetik hati nak membelinya...

    ReplyDelete
  6. kak mp:hehe saya ni sbb tengah cuti pantang layan semua cerita..hehe

    ReplyDelete
  7. chemay:ni buat terpikat nak beli ni...

    ReplyDelete
  8. serius sy tak sempat nak layan citer nie tp dok dgr kengkawan dok citer huhu

    ReplyDelete
  9. laa.. baru start tgk 2 mggu lepas dah nak abis?? kena carik kat tonton nih.. tapi aqasha mmg terbaekkk...

    ReplyDelete
  10. jendelA HATI:hehe saya dulu tak tengok cerita nora elena..duk dengar kawan2 citer jerk..

    ReplyDelete
  11. yanti:hehe saya pun kalau nak tengok lagi cari kat tonton jugak..hehe

    ReplyDelete
  12. salam perkenalan mama damia.. :)tq visit my blog...

    waaah~ kaki novel rupanya.. da lama sangat xbaca novel..rasanya last layan time form 4 dulu..pastu malas membaca.. ( teruk betul pengakuan pangkah muka sendiri..wuwuwuw~)

    ReplyDelete
  13. tak tengok citer ni sangat totie sbb masa tu tak sesuai...huhu. Selalu mmg off tv waktu tu.

    eh totie dah selamat bersalin ya? Lama akak tak jejak sini kan...

    ReplyDelete
  14. best ke? mungkin orang lain best kot. tapi sha tak layan pun. sibuk waktu maghrib.

    tengok iklan je. malas nak layan cerita tu. lebih suka cerita lain yang lagi gila2.

    ReplyDelete
  15. a crack miror:saya pulak time free jerk baca tp susah nak habis..hehe baca sikit2..

    ReplyDelete
  16. kak yus:saya dah bersalin baby dah nak masuk 2bulan..sekarang menghabiskan cuti pantang kat kampung..

    ReplyDelete
  17. sha my heart:bagi akak best..hehe kebetulan tak bole solat..hehe layan sampai lebam..hehe

    ReplyDelete