strawbery coklat

kek coklat dan strawbery(en.googles)
celup coklat(en.googles)
stawbery coklat(en.googles)

sebenarnya ni makanan yang saya nak makan masa mengandung dulu..time tu bulan puasa..tapi saya tak sempat makan..nasib baik air liur mia tak meleleh..hehe tapi nak makan satay saya menangis kalau en.hubby tak beli...mood mengandung kot masa tu..

tapi nasib baik jugak saya tak makan..sbb masa bulan puasa saya kena buat ujian minum air gula masa mengandung dulu..ingat balik tak sedapnya..napalah lah klinik tu tak bagi saya strawbery salut coklat kan best..hehe demand ler pulak..

orang kata strawbery manis kat cameron kalau makan kat sana manis..tp bila wat balik kl..tiba2 masam agaknya cuaca kot..tak pun suhu sekitar berubah..tengok strawbery teringat kek jem tengah mak mertua saya sedapnya..

26 comments:

  1. Betul2, strawberi petik merah, segar..memang manis..

    Nyumm3,
    sedapnaya,,,

    tapi, kalo strawberi coklat ni, kena tengok jenis coklat kot, kalo coklat x sedap, x sedap semuanya pada sy..

    ReplyDelete
  2. a'ah knp eh bila turun dari cameron terus berubah rasa? =.=*

    ReplyDelete
  3. Ohhh..tak suka minum air gula..tapi pengalaman check-up kat klinik putrajaya sedikit berbeza..air gulanya tak plain semata-mata..siap ada flavour lagi...Time Sue gi dulu, kebetulan dapat flavour blackcurrant...Tapi nama lagi minum air gula...Macam minum Ribena tanpa bancuh air...manissss dan pekatnya melekat kat tekak...hu hu hu

    ReplyDelete
  4. sedap nya strawberri..terasa sgt nikmat kalo dapat..masam pun rasa sedap gak

    ReplyDelete
  5. kalau masam makan ngan ceklat mmg sodap!

    ReplyDelete
  6. perghhhhh!!
    terliur dah ni..
    memang sodap!!! :D

    ReplyDelete
  7. Tak pernah cuba strawberry celup coklat. :)

    ReplyDelete
  8. penah jugak dgr org ckp kalau bawa turun dah jadi masam.tapi xpernah mengalami sendiri lagi..nanti try buat eksperimen ye...heheh....

    ReplyDelete
  9. aine:ooo maybe yang saya beli tu celup coklat cadbury kot..hehe

    ReplyDelete
  10. munnafendy:saya rasa sbb cuaca kot..

    ReplyDelete
  11. sue:wah su punya ok lagi rasa blackcurrant sedap jugak nak minum..hehe rasanya lepas mintak air gula nak terus minum air kosong jerk..hehe

    ReplyDelete
  12. amirah:saya time mengandung dulu suka yang masam sbb mulut tak sedap rasa....

    ReplyDelete
  13. wan nurul:hehe kalau dengan coklat putih sedap tak???

    ReplyDelete
  14. salina: sedapkan terliur masa tengok cake boss kat you tube tadi..

    ReplyDelete
  15. best la kembang kuncup dah rasanya tekak nie tgk strawberi nie.best2.

    ReplyDelete
  16. fabulous me:hehe sedapkan..rasa nak pi cameron jerk..

    ReplyDelete
  17. aishah:hehe saya dah try..mmg masam berbeza dengan kat cameron..

    ReplyDelete
  18. jendela hati::meleleh air liur saya tengok..

    ReplyDelete
  19. suka makan jugak.. hari tu pg cameron siap borong hahahaha....

    ReplyDelete
  20. masya:waw bestnya..kalau ada peluang pi lagi saya nak bawak damia..

    ReplyDelete