terukir di bintang

yuna lagu baru(en.googles)
dan sebenarnya(en.googles)
pasangan secocok(en.googles)

pagi ni tiba2 dengar lagu yuna terukir dibintang terus bukak lappy pastu fikir..hehe nak letak pic yuna ar kat blog saya..lagu ni best sangat rasanya lagu ni boleh pergi jauh mcm lagu dan sebenarnya..

litrik lagu ni pendek tapi sedap di dengar..layan zup zup..adik saya cakap kalau nak buat tido pun bole sambil berangan...hehe lirik yang paling saya suka dalam lagu ni.ialah seribu tahun pun akan ku nanti kan kamu..

saya minat dengan yuna masa lagu dan sebenarnya top..pastu suka tengok yuna ni imej tudung dia cantik..sekarang lak suka tengok yuna couple dengan qi host jalan2 cari makan..lagu ni juga lagu tema untuk lisa surihani dan yusri dalam walimatulurus yusri dan lisa surihani..best sangat..layan.....

24 comments:

  1. sedap kan new song from yuna ni
    bf dia tue if cukur rambut2 kat muka sure lagi ensem

    ReplyDelete
  2. anak-anak akak pun suka lagu ni. lagu ni pun dah jadi ring tone tipon akak...hehehehe

    ReplyDelete
  3. saya layan aje lagu yuna....hehee.
    tudung dia memang semua ada style....imej dia yang tersendiri...

    ReplyDelete
  4. memang lagu ni best..sweet sgt sesuai dengan suara dia

    ReplyDelete
  5. suka jugak layan lagu² yuna.. lirik sempoi jer...

    ReplyDelete
  6. lagu terukir d bintang ni best... ala2 lagu lama pon ada melodinya.

    ReplyDelete
  7. lily:saya tiap2 pagi dengar bukak kat you tube nyanyikan kat mia..hehe

    ReplyDelete
  8. cheq na:dulu top dengan lagu dan sebenarnya,,sekarang lagu terukir di bintang lak mmg best..

    ReplyDelete
  9. lady ayu:hehe bf dia nak nampak matured kot tu simpan rambut,,hehe

    ReplyDelete
  10. mama syaza:sbb pasal ringtones dah lama saya tak tukar lagu..

    ReplyDelete
  11. aishah:hehe saya pun minat style tudung yuna..

    ReplyDelete
  12. masya:serius lirik dia menarik..dan sedap di dengar..

    ReplyDelete
  13. khairin:betul2 best sangat sesuai didengar diwaktu malam..

    ReplyDelete
  14. lya:lagu ni vintage suka sangat..

    ReplyDelete
  15. nurulpun suka lagunie.rasanya ramai yang suka lagunie

    ReplyDelete
  16. wan nurul:betul tu ramai suka lagu ni..kat you tube ramai jugak yang view..

    ReplyDelete
  17. intan berlian:serius best..hehe

    ReplyDelete