check up for 29 week preggy

baby 29 week..sayang anak mama n papa ni..
buku yang perlu dibawa setiap kali check up..
pic sebelum pi klinik..

hari ni dah 29 minggu saya mengandung..wah cepatnya masa..hari ni kena injection utk Att dos pertama...huhu

cuma nak kena scan..papanya tak sabar nak tengok jantina anak dia..tahu jerk baby boy atau girl..terus shopping baju baby..hehe

kalau boy papa dia cakap nak suh jadi pemain bola sepak..hehe mcm papa dia jugak..hehe baby besar nanti jadi insan berguna tau harapan papa dan mama..

12 comments:

  1. nak selamat beli baju putih je dulu...hehe

    jaga diri yea...hati hati

    salam kenal :)

    ReplyDelete
  2. mamanoriz:tq nampaknya nak kena ushar baju putih ni..hehe

    ReplyDelete
  3. mother 2 b...bestnya!!! congrate n take care..

    ReplyDelete
  4. yatie-sama nama kita..tak sabar plus berdebar..hehe

    ReplyDelete
  5. beli baju putih je, boy ke girl ke boleh pakai...:)

    untuk soalan totie di blog akak, biasa akak nampak orang lain kena charge RM5 setiap kali buat pemeriksaan. Klinik kerajaan kan..

    Tapi kalau di swasta mahal rasanya...

    Akak tak kena sbb guna GL suami je..:)

    ReplyDelete
  6. tq kak yus..ok jugak swasta mahal saya dah tanya kawan saya..bole lah saya buat pemeriksaan mata..tq kak yus..

    ReplyDelete
  7. excited skrg nie, perasaan mesti berbunga2 kan... beli la apa yg patut untuk persiapan...taking care ye

    ReplyDelete
  8. jendela hati:berbunga2 dan berdebar2 pun ada..hehe

    ReplyDelete