KL festival city

papa dan piano
mama dan piano..nak beli tak mampu..hehe
mak buyung jadi model bunga..

Weekend hari tu saya dan hubby jalan2 kat kl festival city..hehe jalan2 papa terbeli sweeter..hehe saya lak terbeli selipar..hehe beli satu percuma satu..apalagi...wajib beli..hehe

beli selipar dapat voucher rm 5..wah bulan depan boleh ar shopping lagi kat kedai kasut tu..then pakai voucher..hehe bestnya tak sabar nak dapat gaji ni..hehe

nanti bila dah ada anak..nampaknya saya dan hubby banyak habis kan masa kat sini kot..sbb kat sini macam2 ada tak payah pi shopping jauh2..hehe ceh macam nak jadi regular customer ler pulak..hehe

10 comments:

  1. alololo
    comeinye mama buyuuung tu...

    ReplyDelete
  2. elok sgt bwk bjalan, snang bsalin nnti. akak dulu dh tunggu ms pun msih lg ligat jln kaki g shopping

    ReplyDelete
  3. hihih....selalu je kan 'terbeli' tu...kadang tak sedar beratus2 habis...

    ReplyDelete
  4. kadang2 kita akan suka satu tmpt utk kita datang lgi beli brg2 kan?

    ReplyDelete
  5. ara.a.k.a temoh:nanti mung mari masa aku beranak ni..mung gi ler best..hehe tak beli gapo pun tunggu mok yah dengan mung beli ko anak aku..hehehe

    ReplyDelete
  6. aimie:hehe tq tq buyung yang semakin kembang..hehe

    ReplyDelete
  7. so shy lady:petua yang bagus tu kak..kawan saya pun cakap macam tu..terima kasih kongsi tip..

    ReplyDelete
  8. nurwairani:betul2 pastu tengok beg dah susut duit ku..hehe pastu mula ar pk nak berjimat..hehe

    ReplyDelete
  9. anisalya:betul dulu saya dengan hubby taip kali dating mesti pi time square..tp sekarang dah ada tempat yang lagi dekat..hehe nampaknya tempat tu jerk lah kami pi..hehe

    ReplyDelete