nabil dan nazira sweet hubby n wife

tahniah nabil dan nazira double N..
nabil raja lawak..(pic from ohbulan)
nazira wife nabil(pic from oh bulan)

cantik sangat kedua2 pengantin ni saya suka pelaminnya cantik btol..nazira pun beseri pada majlis akad nikah..

saya tengok kat oh bulan teruja nak masuk dalam blog..nak jadikan kenangan perkahwinan mereka dalam blog saya..

semoga pasangan ini bahagia hingga kesurga amin..tahun depan tak sabar nak tengok nabil n nazira junior,..Insyaallah amin...moga cepat2 dikurniakan rezeki baby...

4 comments:

  1. Salam perkenalan totie@tomy...

    sy pun suka dorang nie, wajah pengantin pun berseri2 terutama wajah senyuman nabil tu kan...

    ReplyDelete
  2. jendela hati:salam perkenalan juga..betul berseri2 kedua pengantin ni..

    ReplyDelete
  3. Salam mesra. :) Kak Fash nak ajak lawati www.portalwanita2u.blogspot.com.

    Dapatkan juga update di sana setiap masa. Jom suggest this blogshop pada kawan² juga ya. :)

    Pelbagai produk kecantikan & kesihatan ada di sana. Recommended products - Sabun Pelangsingan Badan, Sabun Payudara, Herba Dara Semula, Krim Manjakani, Jus Asmaranita, Jus Bidadari, Minuman Super Maxx 5+1. :)


    Kini terdapat Promosi Istimewa : Tawaran Hangat : Pakej Bajet Istimewa

    ReplyDelete
  4. wanita2u macam mana nak follow ek??

    ReplyDelete