Kawan-kawan...

kenangan masa kerja promoter dulu..
nina dan suaminya eddy
fara dan suaminya farid

lama betul tak jumpa kawan2 ni..sebenarnya ada lagi kawan2 lain tp next pos saya cerita..hehe teringat masa kerja promoter dulu..kawan saya yang kat gambar tu semua dah kawin yang belum kawin shamlah..hehe

kawan saya fara ni kerja nurse kat johor..jumpa pun raya tahun lepas..selepas adik saya kawin..kawan saya ni dah ada anak sorang..nama nadia cumel anak dia..teringin nak buat reunion..bestnya...

kalau jumpa kawan2 kat rumah masak makan ramai2 bestnya..sah2 banyak cerita yang akan keluar..saya kawan dengan fara ni dari sekolah menengah balik sekolah pun sama2..pi sekolah pun sama2..

22 comments:

  1. sekali sekala mengimbau kenangan lama... best kan?

    =)

    ReplyDelete
  2. tu la, sahabat nie walau dah jauh tp tetap di hati kite kan

    ReplyDelete
  3. sonok gile dapat kumpul ngan kwn2 yg sekepala.....riuh rendah semua nak bercerita...

    ReplyDelete
  4. fatin mraz:teringat2 kenangan yang tak bole lupa sampai bila2..

    ReplyDelete
  5. jendela hati:betul tu kawan yang baik susah nak jumpa ni kira kawan sekepala..hehe

    ReplyDelete
  6. cik aisha:BETUL2 seronok sekarang dah lama tak jumpa..rasa rindu sangat dengan dia org ni..

    ReplyDelete
  7. mmng seronok kalau dapat jmpa kawan2 lama....akak dah buat reunion tahun lepas...mmng best sangat....riuh betul bila jumpa kawan2 lama...mcm2 citer nak kongsi....

    ReplyDelete
  8. kalau dah jumpe kawan lame ni mmg byk citer dulu2 yg terkeluar...mmg seronokkann...

    ReplyDelete
  9. nanti semua kawan2 jumpa sekali lagi dah beranak pinak..

    ReplyDelete
  10. Kawan2 dan kenangan manis tak dpt nak dipisahkan.. pahit pun ada juga tp lama2 dah lupa.. :D

    ReplyDelete
  11. jumpa kawan lama mmg best!

    apalagi yg sekepala..
    semua cerita nakal dulu keluarkan... hehehehe

    awk anjurkan lah reunion...mesti grand!

    ReplyDelete
  12. weeee
    miminharap akak dpt gathering balik dgn kwn2 lame taw

    sgt beshhh!=]

    ReplyDelete
  13. kak mp:hehe betul kak kalau lama tak jumpa macam2 cerita keluar..hehe

    ReplyDelete
  14. ainoraini:betul kalau dah lama tak jumpa rindu..tp macam mana lak dengan orng yang tak suka bergaul..mcm kakak opis saya..pelik pulak tengok dia..

    ReplyDelete
  15. baby mama amana:hehe betul tu tp best makain berkembang kalau beranak pinak..hehe

    ReplyDelete
  16. cik aisha:kena buat reunion tu aisha...

    ReplyDelete
  17. kak zefa:kita ingat yang manis jerk yang pahit kita tutup buku..hehe

    ReplyDelete
  18. mama nuriz:kalau jumpa bawak anak masing2 pun best kan..hehe tak sabar nak buat reunion..

    ReplyDelete
  19. mimi:tq mimi akak tunggu saat itu..hehe

    ReplyDelete
  20. ct aja:ni antara kawan2 yang sporting tp ada lagi kawan2 lain..hehe tunggu next post...

    ReplyDelete