Sandwich telur

sandwich telur
sandwich telur en.googles
telur yang takot dengan garfu

Antara kegemaran saya di waktu pagi..hehe kalau nak cepat saya buat sandwich telur jerk..senang..tp saya letak tomato dengan timun...setengah orang letak salad..teringin lak nak letak salad lepas ni..

bahan2 dia pun senang jerk..telur,roti, mayonis,lada sulah,timun dan tomato..hehe bahan yang senang nak dapat kat kedai..hehe cuma nak merebus telur jerk kadang saya fail..

lepas ni nak buat sandwich sardin lak lama betul tak buat sandwich sardin..hehe antara kegemaran mak saya..tp saya buat tak sedap macam mak saya buat..apa pun air tangan mak tiada tandingan..

22 comments:

  1. salam totie...anak2 akak pun gemar sgt ngan sandwic telur ni...

    ReplyDelete
  2. sedap kan kak?
    weeeeee
    akak, hantar sini ye kak =]
    kekekeke

    ReplyDelete
  3. Salam, tu menu cepat, mudah, sedap, yang penting berkhasiat!a kick start

    ReplyDelete
  4. lupa nak minta izin, saya link ya

    ReplyDelete
  5. liza:hehe wasalam kak saya pun gemar sbb sanang nak buatnya..

    ReplyDelete
  6. mimi:hehe jom pagi esok datang ke rumah akak makan sandwich telur..hehe

    ReplyDelete
  7. ixoraroxi:menu yang sihat sbb telurnya kita rebus..hehe

    ReplyDelete
  8. dinas:kak dinas mesti terer buat sandwich telur ni kan???

    ReplyDelete
  9. akak, kat mane sy boleh cari telur cenggitu...hihiihih, ade mata...hihihi....

    ReplyDelete
  10. Menu bekpas yg senang dan mengenyangkan...cepat dimasak sedap dimakan...:D

    ReplyDelete
  11. wahh ! BESTnyee sandwich telurrr ! :D

    ReplyDelete
  12. Menu cepat dan semestinyer memang best

    ReplyDelete
  13. Menu cepat dan semestinyer memang best

    ReplyDelete
  14. Sedapnyaa tgk sandwich nyum2.. :)

    ReplyDelete
  15. ct aja:hehe tun kena guna daya kretiviti..hehe nak kena lukis sendiri..hehe

    ReplyDelete
  16. cik cek:hehe betul2..master chef pun suka menu ni..hehe

    ReplyDelete
  17. nurinqist:nurin pun bole buat,,.sedap kan..yummy..tp akak punya tak menarik..hehe

    ReplyDelete
  18. pena rozie:betul2 menu yang menjimatkan masa..

    ReplyDelete
  19. uiks comeynye telur 2 muka ketakutan je...haha

    ReplyDelete
  20. cik aisha;hehe pic telur ni akak ambik kat googles..hehe

    ReplyDelete