Penangan KFC tomyam..

kfc tomyam tak macam dalam iklan
papa dan mama dinner kfc
tersalah order..

hehe punyalah nak merasa kfc tom yam saya suh hubby bawak saya makan kfc..sekali saya tersalah order..hehe nak order snack plate sekali ter order dinner nak cancel balik payah lak nak cakap kat cashier sbb kita org pi kat kfc bisu.,

masa ni saya dapat gaji..rasa nak makan sangat saya belanja hubby makan..hehe nyum nyum sekali larat makan 2ketul jerk yang balance kita orag bawak balik..hehe tak larat nak habiskan semua..hehe

kalau dulu makan kfc sorang2 sekarang makan berdua saya dan anak saya..hehe punyalah dia tendang perut..hehe tanda anak mama dah kenyang yerk..hehe tak sabar nak tunggu anak mama lahir..

27 comments:

  1. Kalau gi kfc suke mkn zinger burger dia..

    Tibe2 jer rase nk mkn kfc la plk...

    ReplyDelete
  2. hari tu akak pun dah mkn kfc tomyum ni..like the old hot n spicy better..tapi kalau dah lapar..bedal aje..errr totie bila baby tu nak kuar?

    ReplyDelete
  3. kite rasa mcm kfc hot n spicy lagi sedap kot...hihih...kalau ada kfc tomyam, kite order originel je...rasa mcm pelik pulak ayam goreng yg rasa masam2 sikit ni.

    ReplyDelete
  4. Akak dari dulu sampai sekarang suka yg original saja :)

    ReplyDelete
  5. Ibu Yusuf kurang berkenan la dgn kfc tom yam tu.. lebih rela order yg original je.. hihi, lain org lain sukanya kan.. tp sekarang sedang menahan diri g kfc.. :D

    ps: kat mana kfc ni.. kami pernah g kfc sentul, semua staf dia oku (p&b)

    ReplyDelete
  6. Ibu Yusuf kurang berkenan la dgn kfc tom yam tu.. lebih rela order yg original je.. hihi, lain org lain sukanya kan.. tp sekarang sedang menahan diri g kfc.. :D

    ps: kat mana kfc ni.. kami pernah g kfc sentul, semua staf dia oku (p&b)

    ReplyDelete
  7. akak tak pernah makan kfc tomyam...biasanya ambik yg orignal...

    ReplyDelete
  8. xbest ek kak?

    baru je tingin,cancel lah,

    mkn megi tomyam lg best

    ReplyDelete
  9. teringat kat bangunan lama company kat jalan ipioh, dulu2 kat situ ada kfc bisu... mereka cekap cuma dr komunikasi susah sikit le, tp terbaek..hehe

    ReplyDelete
  10. alololo
    anak mama nak makn kepsi dgn mama dgn ayah ye
    hehehehe

    mimi pon x sabar jugak kak
    nk tgk baby kakak
    hehehe

    ReplyDelete
  11. amboi mkn sorang2 je x nk ajk ke

    ReplyDelete
  12. sedapnya..skang still tomyam lagi ke kak.. xbest kan tomyam 2..hihiii...

    sy tag sini ye..

    http://ajaratulaswad.blogspot.com/2011/11/soalan-dari-msredcheesecake.html

    ReplyDelete
  13. ainnoraini:hehe tp saya try kfc tam yam tak best..sedap lagi spicy..

    ReplyDelete
  14. mieza:bulan depan kak..berdebar2 ni al maklumlah anak pertama.betul tu saya pun suka hot n spicy lagi..to yam ni kureng..

    ReplyDelete
  15. nurwairani:betul tu dia rasa masam..menyesal jugak..tp tengok gambar bukan main lagi sedap..hehe

    ReplyDelete
  16. dinas:akak mcm hubby saya walaupun dah makan yang perisa lain...dia still akan cakap dia lagi suka ori..hehe

    ReplyDelete
  17. zefa:betul kak kfc sentul raya..staff kat situ p&b..suami saya suka makan kat situ tak bising dan tak ramai org.hehe

    ReplyDelete
  18. mulut payau:hehe betul tu..kalau promosi ni lambat lagi habis..lepas ni kalau teringin nak makan order ori lagi best..

    ReplyDelete
  19. cikji:hehe tp kalau cik ji teringin nak makan akak cadangkan beli dua ketul jerk dulu..hehe sbb selera kita tak sama..

    ReplyDelete
  20. jendela hati:kadang2 orang oku ni lagi bagus dari orang yang sempurna..

    ReplyDelete
  21. eb:doakan saya ek bulan depan...nanti saya suh suami saya upload pic baby..

    ReplyDelete
  22. mimi:sabar tau..akak lak yang berdebar2 ni..hehe doakan akak dan baby selamat yerk..

    ReplyDelete
  23. khairin:jom jom alamak lupa lak nak jemput..hehehe

    ReplyDelete
  24. ct aja:akak rasa tomyam lagi..hehe tak berapa berehi..bab kata ore kg kita..hehe

    ReplyDelete
  25. time g kepsi masa tomyam promosi tu, tomyam dia sgt xsedap.xspicy langsung,tak rasa berpalut pun dgn adunan rempah ratus tomyam.tp telan jugak la..;p

    ReplyDelete
  26. cik aisha:sekarang ada promosi baru kat kfc bargain bucket..mcm sedap jerk..hehe harap seindah rupa sesedap rasa..

    ReplyDelete