Makan kat Tat nasi ayam

nasi ayam special
nasi ayam mama
nasi ayam papa

hari ni saya betul2 mengidam..saya dan suami cari kedai nasi ayam dua kedai tutup..tp hubby sayang sangat kat saya dan anak..dia cari jugak nasi ayam kat wangsa maju..hehe tak sangka hubby kata sedap first time kami try..

biasa saya dan suami suka makan nasi ayam hainan tp hari ni saya dan suami cari kelainan..hehe suami saya cakap nasi ayam kat tat ni rasa macam nasi ayam singapore kat kg baru..hubby suka..hehe

kat mana lagi ada nasi ayam yang best..hehe sebelum bersalin ingat seminggu sekali nak try nasi ayam tp kat tempat yang berbeza2..kang dalam pantang nanti dah tak bole makan dah..hehe nyum..

21 comments:

  1. Tengok pun dah rasa sedap, yum yum!

    ReplyDelete
  2. alamak malam2 begini totie tunjuk hidngan nasi ayam..terkesima akak..terus laporrrr...lama dah akak tak masak nasi ayam....anak2 suka nasi ayam!

    ReplyDelete
  3. ara a.k.a temoh adikku:hehe mung kena mari sini aku belanja..hehe

    ReplyDelete
  4. dinas:sedap kak tp kicap dia manis sikit..tp berbaloi dengan harga..

    ReplyDelete
  5. nurwairani:jom kita masak nasi ayam..hehe

    ReplyDelete
  6. mieza:nampaknya minggu depan kak mieza kena masak nasi ayam..tak pun bakal singgah ke Tat nasi ayam ni..hehe

    ReplyDelete
  7. susah nak jumpa nasi ayam yang totally sedap.nasi,sup,aym,kicap,sos dia mesti ada krg tang mana2 satu tu selalu.kalau dpt yg total sedap tu mmg yummy la....

    ReplyDelete
  8. kalau kat tempat saya ada satu tempat tu nasi ayam dia sedap sangat... itu bagi citarasa saya laa.. entah kalau org lain.. sampaikan pelayan dia pun dah tahu apa yang saya nak order.. ehehe

    Salam kunjung mengunjung ye.. ada masa jenguk2 lah blog Gen2Merah ye.. salam persahabatan.. (",)

    ReplyDelete
  9. dah lama tak masak nasi ayam. nasi tu nampaknya cam sedap.tengok cili sedap .

    ReplyDelete
  10. salam kenal..Tq singgah & folo blog akak.

    p/s: tahniah to 'mom to be' :-)

    ReplyDelete
  11. nasi ayam mmng kesukaan akak ngn fmly...akak balik kg, makan nasi ayam dekat tesco KB..nasi ayam muallaf...memang sedap....

    ReplyDelete
  12. hehe.saya pun suka nasi ayam.tapi jenuh gak berjalan,setakat ni tak jumpa pun kedai yang betul2 menarik hati.

    =)

    ReplyDelete
  13. gen 2 merah:kat mana tu saya dan hubby bole try..

    ReplyDelete
  14. cik ina:hehe bagi saya sedap apa kata cik ina bawak family pi makan kat sana..jalan2 cari makan tak try lagi tempat tu..

    ReplyDelete
  15. lady lavender:salam kenalan juga..insyaAllah saya akak cuba kunjung blog akak..bila free..

    ReplyDelete
  16. mulut payau:alamak kat tesco kb ada nasi ayam ker???kena try ni..tp lepas pantang kot baru dapat makan..

    ReplyDelete
  17. ashra:apa kata awk try makan nasi ayam kat tat nasi ayam..hehe

    ReplyDelete
  18. anak ibu nk makan nasi ayam ye
    alolololo
    comeiiii

    ReplyDelete
  19. mimi:hehe dua2 mengidam..hehe termasuk papanya..hehe

    ReplyDelete